Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Юрій Олександрович Тема: Підготовка кваліфікованих фахівців
Підготовка кваліфікованих фахівців технічних спеціальностей на контрольованій території України під час війни

Україна протягом довгого часу знаходиться у складних умовах. Війна – найгірше, що могло трапитися з населенням, економікою, інфраструктурою. Завдяки активній взаємодії та підтримці світових лідерів, наша країна просто зобов’язана перемогти країну-агресора. Після війни розпочнеться активний період відбудови, який потребуватиме цінних кадрів. Для того, щоб у теперішньому часі мотивувати студентів до продовження навчання на очній формі навчання в українських ВУЗах, необхідно продемонструвати підтримку та їх значущість для держави.

БО «Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ» www.omborsch.org надає безповоротну грошову допомогу для студентів, що навчаються на технічних спеціальностях.

Основна мета фонду – заохочення тих студентів:
які залишились в Україні,
які попри скрутне матеріальне становище, навчаються на очній формі навчання,
які мають складну особисту ситуацію.
Для подання запиту про умови отримання стипендії ви можете, заповнивши спеціальну заявку на сайті «Благодійного фонду імені Олени Миколаївни Борщ». Після розгляду заявок, дирекція фонду відправляє кожному заявнику персональний лист, у якому вказані результати та рішення щодо вашої заявки. Ті, хто потрапляє у двадцятку кандидатів зі ста, отримують додаткове завдання: прислати відеоесе, розповівши про себе, про свої життєві обставини. З цього переліку керівництво фонду визначає 5-8 стипендіатів.
У випадку, якщо ви отримали негативну відповідь, можете відкликати свою заявку, покращити свої результати та знову подати заявку. Стипендії будуть призначатися постійно до закінчення воєнного стану.

Завдяки своїй активній та безперервній діяльності, «Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ» виконав поставлені завдання в першому навчальному році у системі вищої освіти. Майже всі стипендії призначені та будуть виплачені до 1 вересня 2023 року.
Нові заявки фонд почне приймати уже в липні 2023 р. Зараз, під час літньої сесії, у студентів технічних спеціальностей є чудовий стимул:
покращити показники академічної успішності,
виїхати з окупованих територій,
отримати під час літніх канікул нові вміння та навички зі своєї основної чи суміжних спеціальностей.
Благодійна організація «Благодійний фонд імені Олени Миколаївни Борщ» особливо цінує тих студентів, хто виїхав з тимчасово окупованих територій, хто не покинув Україну і першочергово допомагає тим, хто попри втрату житла, майна та за інших особистих обставин, продовжує наполегливо та успішно навчатися.
Заповніть заявку на сайті фонду і не втрачайте можливості покращити своє матеріальне становище. Ваша стипендія обов’язково вас знайде, як уже знайшла багато інших студентів www.omborsch.org/category/novyny/.
Кращі студенти з різних ВУЗів України уже отримали свою фінансову допомогу. Не зволікайте, кілька хвилин вашого часу значно наблизить вас до винагороди за ваші старання.

Контакти:
www.omborsch.org/
https://t.me/CF_O_M_...

11 июня 2023


1




  Закрыть  
  Закрыть